Mani Tours & Taxi, werkgebied Schiphol

Betrouwbaar en een uitstekende reputatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf met een goede reputatie, dat personenvervoer per personenwagen kan verzorgen voor maximaal 4 personen, per minibus met een capaciteit van maximaal 8 personen of per touringcar en wilt u dat verzorgd hebben tegen een betaalbaar tarief, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben in de tijd van ons bestaan bewezen altijd punctueel te zijn en wat uw bestemming ook is, onze ervaren chauffeurs brengen u er ontspannen en veilig naar toe. Omdat niet elk taxivervoer of touringcarvervoer hetzelfde is, denken wij altijd mee met de wensen en behoeften van de klant en passen hierop maatwerk toe. Aangezien wij beschikken over een modern wagenpark, bent u altijd verzekerd van een prettig vervoer per taxi of per touringcar.

Voor nadere informatie en/of een pasklare oplossing voor uw wensen kunt u altijd contact opnemen met Manitours & Taxi Schiphol per telefoon of e-mail, wij zijn u graag van dienst.

Dienstenpakket

Per luxe touringcar wordt u naar elke gewenste bestemming vervoerd, wij kunnen uw vervoer verzorgen voor onder andere:

  • Dagtochten voor een dagje uit naar keuze, bijvoorbeeld schoolreizen of bedrijfsuitjes, wij brengen u betrouwbaar naar uw bestemming en terug.

  • Ook nationale en internationale sportreizen en excursies worden door ons verzorgd, onze ervaren chauffeurs verzorgen het vervoer en zijn goed bekend met de routes, waardoor u verzekerd bent van een veilig vervoer.

  • Tot ons dienstenpakket behoort ook het vervoeren per touringcar van personeel, u kunt hierbij denken aan het vervoeren van uw personeel naar vergaderingen of congressen.

  • Wilt u een gezelschap laten vervoeren naar een bruiloft, ook daar kunt u onze touringcars voor inschakelen, onze chauffeurs brengen uw gasten naar de bestemming en halen deze op het afgesproken tijdstip weer op.

  • Ook voor nationale en internationale vakantiereizen is Manitours & Taxi Schiphol inzetbaar

  • Vanuit heel Nederland verzorgen wij vervoer naar de luchthavens.

Mani Tours & Taxi
Uw taxicentrale in Den Haag en omgeving.

Neem contact op

Mani Tours & Taxi

Luxemburgstraat 73
2552 RB 's-Gravenhage

+31 70 21 32 55 3
+31 6 15 01 06 83

info@manitours.nl

Copyright

Copyright © 2019
Mani Tours & Taxi.
Deze website is gebouwd door Power Internet | Privacyverklaring