Mani Tours & Taxi, tarieven

Betrouwbaar en een uitstekende reputatie

Zoekt u een bedrijf met een goede betrouwbaarheid en een uitstekende reputatie, dan bent u bij ons aan het goede adres. Vanuit Den Haag verzorgen wij personenvervoer per taxi voor maximaal 4 personen. Ook hebben wij de beschikking over een minibus voor maximaal 8 personen en touringcars. Elk personenvervoer dat wij verzorgen kunnen wij aanbieden tegen een gunstig tarief. 

In de tijd van ons bestaan hebben wij blijk gegeven van een grote punctualiteit. Onze ervaren chauffeurs verzorgen het personenvervoer op dusdanige wijze, dat u zich nergens druk over hoeft te maken. U arriveert ontspannen en ruimschoots op tijd. Aangezien elk taxivervoer of touringcarvervoer anders is, volgen wij daarin de wensen van de klant. Ons wagenpark is modern en compleet uitgerust voor een prettig vervoer.

Neemt u voor nadere informatie contact op met Manitours & Taxi in Den Haag. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0702132553 of stuur een e-mail naar info@manitours.nl.

Dienstenpakket

Naar alle gewenste bestemmingen kunnen wij het personenvervoer verzorgen, ons dienstenpakket bestaat onder andere uit:

  • Uw dagtochten, bijvoorbeeld het personenvervoer voor een bedrijfsuitje of een schoolreis. Wij dragen zorg voor een betrouwbaar en veilig vervoer.

  • Sportreizen en excursies, zowel in Nederland als in het buitenland. Onze ervaren chauffeurs brengen u veilig heen en terug naar en van de bestemming.

  • Per touringcar verzorgen wij het vervoer van personeel naar onder andere vergaderingen en congressen.

  • Ook voor het vervoer van groepen naar bijvoorbeeld een bruiloft kunt u ons inschakelen. Wij brengen de gasten naar de locatie en halen deze op het afgesproken tijdstip weer op.

  • Vakantiereizen, zowel in Nederland als internationaal worden verzorgd door Manitours & Taxi Den Haag.

  • Punctueel en vlot vervoer naar luchthavens behoort tot onze dienstverlening, u zult gegarandeerd uw vlucht halen!

Mani Tours & Taxi
Uw taxicentrale in Den Haag en omgeving.

Neem contact op

Mani Tours & Taxi

Luxemburgstraat 73
2552 RB 's-Gravenhage

+31 70 21 32 55 3
+31 6 15 01 06 83

info@manitours.nl

Copyright

Copyright © 2019
Mani Tours & Taxi.
Deze website is gebouwd door Power Internet | Privacyverklaring