Mani verhuur

Professioneel vervoer voor uw klanten en bezoekers

Als u een bedrijf runt, dan wilt u uiteraard een goede indruk maken op uw potentiële klanten, collega’s en bezoekers. Uw kantoor is daarvoor een visitekaartje, maar ook het vervoer dat u regelt, bijvoorbeeld van en naar het vliegveld of tussen uw kantoor en een hotel, is van groot belang. Uw gasten moeten comfortabel en veilig kunnen reizen in een schoon en modern voertuig. Mani Tours & Taxi kan u hierbij helpen. Deze taxi en tourbuscentrale verhuurt zowel auto’s als bussen voor een schappelijke en vooraf afgesproken prijs. En wilt u als particulier van hun diensten gebruik maken, dan staat Mani Tours & Taxi ook graag voor u klaar.

 

Zakelijke diensten

Behalve het vervoer van uw klanten en collega’s, kunt u als bedrijfseigenaar natuurlijk voor verscheidene andere doeleinden vervoer nodig hebben. Bij Mani Verhuur kunt u auto’s met een capaciteit van 4 tot en met 8 personen huren als u bijvoorbeeld personeel moet vervoeren of zelf naar een congres afreist. Ook is het mogelijk een bus te huren om grotere delegaties naar een bedrijfsfeest, een congres, een jaarlijkse meeting of een vergadering te brengen. U kunt er zo zeker van zijn dat uw gasten op tijd op de juiste plek aankomen en dat ze hier veilig naartoe worden gebracht en weer opgehaald. En omdat de auto’s en bussen van Mani Tours & Taxi er altijd schoon, verzorgd en modern uitzien, kunt u er zeker van zijn dat u een goede indruk achterlaat bij alle passagiers.

 

Particuliere diensten

U kunt Mani Tours & Taxi ook gebruiken als u als particulier alternatief vervoer nodig heeft. Dit kan zijn omdat u de laatste bus heeft gemist, of omdat u een glaasje te veel heeft gedronken. In die situaties bent u vast maar al te blij dat u Mani Verhuur kunt bellen. Ook voor grotere reizen, naar steden binnen Nederland of internationaal kan Mani Tours & Taxi u van dienst zijn. Wilt u een sportreis organiseren, een dagtocht, een vakantiereis, vervoer van en naar uw bruiloft of een rit naar Schiphol, dan kunt u altijd bellen met deze taxicentrale. Het grote voordeel is dat u de tarieven van tevoren al duidelijk kunt opzoeken op hun website en u dus nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Bewaar het telefoonnummer van Mani Tours & Taxi goed

 

Of u nu een zakenman bent, of iemand die zelf weleens een taxi nodig heeft; sla nu de contactgegevens van Mani Tours & Taxi op in uw telefoon en adresboek. Zo bent u altijd voorbereid als u een keer om vervoer verlegen zit of als u behoefte heeft aan een professioneel vervoersbedrijf. U weet namelijk maar nooit in welke situaties u terecht kunt komen.

 

Neem contact op

 

Mani Tours & Taxi
Uw taxicentrale in Den Haag en omgeving.

Neem contact op

Mani Tours & Taxi

Luxemburgstraat 73
2552 RB 's-Gravenhage

+31 70 21 32 55 3
+31 6 15 01 06 83

info@manitours.nl

Copyright

Copyright © 2019
Mani Tours & Taxi.
Deze website is gebouwd door Power Internet | Privacyverklaring