Mani Den Haag

Particuliere taxidiensten

Bent u woonachtig in de omgeving van Den Haag, dan kunt u gebruik maken van de particuliere diensten die Mani Tours & Taxi in uw regio aanbiedt. Dit betreft kleine ritjes, bijvoorbeeld van het centrum naar huis of naar het vliegveld. Maar u kunt ook een taxi voor 8 personen boeken en deze gebruiken voor een dagje uit of vervoer naar een bruiloft of ander evenement. Mani Den Haag kan u naar verscheidene steden brengen in heel Nederland en doet dit voor een vooraf duidelijk vastgestelde prijs. Zo hoeft u nooit meer in de rij te staan bij een taxistandplaats of uw auto op een dure parkeerplaats neer te zetten. In plaats daarvan kunt u plaatsnemen in een schone, comfortabele en moderne taxi en heerlijk van uw rit genieten totdat u op de plaats van bestemming bent aangekomen.

 

Particuliere tourbusdiensten

Natuurlijk is het voor u als particulier ook mogelijk om een bus te huren bij Mani Tours & Taxi. Misschien wilt u met een grote groep op vakantie, heeft u vervoer nodig voor de gasten van uw bruiloft of ander feest, wilt u een sportreis organiseren of een dagtocht. Met de comfortabele bussen van Mani Tours & Taxi is geen enkele lange reis vervelend.

 

Zakelijke diensten

Naast particuliere diensten biedt Mani Den Haag ook zakelijk vervoer aan. De touringbussen kunt u gebruiken als u een schoolreis of studiereis organiseert, maar ook voor vervoer naar vergaderingen, congressen en bedrijfsfeesten. Zoekt u een vervoermiddel om uw klanten te vervoeren naar bijvoorbeeld hun hotel, dan kunt u er zeker van zijn dat Mani Tours & Taxi een goede indruk achter zal laten.

 

Sla nu het nummer op

Wacht dus niet en sla het nummer van Mani Tours & Taxi op in uw telefoon en adresboek. Op hun internetpagina kunt u precies zien welke diensten worden aangeboden en voor welke tarieven. Er zullen zich situaties voordoen waarin u maar al te blij bent dat u Mani Tours & Taxi kunt bellen. Want u weet maar nooit wanneer u alternatief vervoer nodig zou kunnen hebben.

Neem contact op

 

Mani Tours & Taxi
Uw taxicentrale in Den Haag en omgeving.

Neem contact op

Mani Tours & Taxi

Luxemburgstraat 73
2552 RB 's-Gravenhage

+31 70 21 32 55 3
+31 6 15 01 06 83

info@manitours.nl

Copyright

Copyright © 2019
Mani Tours & Taxi.
Deze website is gebouwd door Power Internet | Privacyverklaring